4.9.2017

Käpälämäki

Löytöeläinkoti Käpälämäki sijaitsee Minkiössä, Jokioisissa. Huolehdimme sopimuskuntiemme löytöeläinten säilytyksestä ja hoidosta 15 vuorokauden ajan, jonka jälkeen etsimme niille uudet kodit. Toimimme Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja 1.3.2020 alkaen Loimaan alueilla. Otamme vastaan kissoja, koiria sekä muita pienikokoisia seura- ja harrastuseläimiä.

In English: Animal shelter Käpälämäki is located in Minkiö, Finland (Tavastia Proper). We take care of animals that are found at Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela and Ypäjä. If you want to adopt an animal, contact us with e-mail: posti(@)kapalamaki.net


Lue ennen yhteydenottoa

Käpälämäen kotisivuja ja Facebook-sivua ylläpidetään ulkopuolisen voimin, joten kiireellisissä tapauksissa aina suora yhteys Käpälämäen pitäjään Pirkko Kuismaan soittamalla tai tekstiviestillä (p. 046 8789196). Näitä ovat esimerkiksi löytyneet ja kadonneet eläimet, kodittoman eläimen varaus ja hintatiedustelut.

Eläinten hinnat ovat tapauskohtaisia, joten näiden sivujen vapaaehtoisella päivittäjällä ei ole niistä tietoa. Yhteydenotto Pirkkoon, Käpälämäessä käyminen ja kotia etsiviin eläimiin tutustuminen paikan päällä ei velvoita vielä mihinkään! Jos haluat käydä tutustumassa eläimiin, sovi asiasta Pirkon kanssa – älä vieraile paikan päällä ilman yhteydenottoa. Facebookin kautta voi ottaa yhteyttä vähemmän kiireellisissä tapauksissa.

Löytöeläinkoti Käpälämäki toimii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja 1.3.2020 alkaen Loimaan alueilla. Voit antaa eläimelle kodin, vaikka et asuisikaan tällä alueella.