4.9.2017

Toiminnan tukeminen

Lahjoittaminen

Loistava tapa tukea työtämme on tarjota lahjoituksia. Mm. matolääkkeet ja ulkoloislääkkeet ovat aina tarpeellisia. Suurin osa Käpälämäen asukeista on kissoja, joten erityisesti kissanhiekalle ja -ruoalle on aina käyttöä. Tarvitsemme myös esimerkiksi raapimapuita, hiekkalaatikoita, leluja, ruokakuppeja, häkkejä, kuljetuslaatikoita ja niin edelleen. Otamme vastaan myös pieniä määriä tekstiilejä (pyyhkeitä, vilttejä, peittoja jne) eläinten makuualustoiksi. Otathan lahjoitusasioissa yhteyden puhelimitse.


Käpälämäen kirppispöytä

Joulukuun 2015 ajan pidimme kirpputoripöytää Forssassa Kakstasolla. Tuotot käytettiin kissapopulaatiosta talteenotettujen pentujen (Ellun, Lelun ja Ullen) rokottamiseen ja madottamiseen. Toinen kirppispöytä pidettiin Kirppis-Kellarissa Forssassa kesäkuussa 2016.

Kirpputoripöytää on tarkoitus pitää aina tasaisin väliajoin ja siitä ilmoitetaan täällä kotisivuillamme sekä Facebook-sivuillamme.


Liity Jokioisten eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi

Jokioisten eläinsuojeluyhdistys toteuttaa eläinsuojelutyötä lisäämällä ihmisten tietoisuutta eläinten oikeasta kohtelusta sekä keräämällä varoja eläinsuojelutyöhön. Jesy ry tekee tiivistä yhteistyötä Käpälämäen kanssa. Liity Jesyn jäseneksi tästä!


Vapaaehtoistyö

Erittäin hyvä keino auttaa löytöeläinkotimme toimintaa on jakaa tärkeää tietoa eläimistä eteenpäin ja osallistumalla toimintaamme. Facebookissa voit jakaa ilmoituksiamme kadonneista, löydetyistä tai kotia etsivistä eläimistä.

Käpälämäen toiminta ja tilat ovat pieniä, joten fyysiselle työvoimalle meillä ei ole tarvetta.