4.9.2017

Tietoa meistä

 

Pirkko ja Eero Kuisma perustivat löytöeläinkoti Käpälämäen marraskuussa 2014 Jokioisten Minkiöön kotinsa yhteyteen. He olivat ainoat, jotka tekivät tarjouksen löytöeläinten hoidosta määräaikaan mennessä alueen edellisen yrittäjän lopettaessa toimintansa. Löytöeläinkodin toimialueeseen lukeutuvat Forssa, Jokioinen, Tammela, Humppila ja Ypäjä.

Käpälämäki sijaitsee aivan valtatie 2:n varrella. Kissojen tilat on rakennettu vanhaan maitohuoneeseen ja paikkoja löytyy noin kymmenelle kissalle. Kesällä 2015 rakennettiin kissalan yhteyteen katettu ulkotarha, johon kissat pääsevät yksitellen jaloittelemaan ja leikkimään. Koirille on omat tilansa sekä ulkotarha.

Kuismat ovat asuneet perheineen Jokioisilla vuodesta 2002. Eläinrakkaus vaikutti paljon, kun he päättivät ryhtyä ylläpitämään löytöeläinkotia. Perheeseen kuuluu neljän lapsen lisäksi kaksi koiraa, muutama kissa ja hevosia. Lisäksi Pirkon siskon lampaat viettävät heidän luonaan talvikauden.

Löytöeläinkoti Käpälämäki pyrkii suojelemaan kaikkia eläimiä resurssiensa mukaan. Päätoiminta-alueemme on kodittomien eläinten auttaminen ja eläinten arvostuksen lisääminen. Lisäksi annamme neuvoja eläinsuojeluun ja eläinten hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Etäisyydet sopimuskunnista

  • Forssa: 14 km
  • Humppila: 8,5 km
  • Jokioinen: 13 km
  • Tammela: 24 km
  • Ypäjä: 24,5 km